« Terug naar overzicht

Oranje

31 maart 2021

Wat doe jij als het stoplicht op oranje springt? Rem je af en stop je netjes? Of geef je toch nog een dot gas in een poging het licht te halen? In het dagelijks leven zijn wij ook voortdurend geneigd om voor onszelf op het gaspedaal te staan, zeker wanneer het druk is. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel kunnen wij hard werken, ons overal doorheen knokken en hoeven we niet stil te staan bij gevoelens en gedachten. Hard werken is een kwaliteit die maakt dat je veel gedaan krijgt en bereikt op allerlei levensgebieden.

Wanneer je het druk hebt in het dagelijks leven, zorg dan goed voor jezelf met voeding en voldoende beweging. Vitamine C vermindert het negatieve effect van stress op het immuunsysteem.

De aankomende tijd worden de dagen weer langer en blijft het langer licht. Zonlicht heeft een aantal goede eigenschappen. Zo zorgen zonnestralen voor een goed humeur en zorgt zonlicht voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam, die nodig is voor gezonde botten, spieren en een goede weerstand. Wees jezelf bewust van de basisbehoeften voor je lichaam en geest. Endoorr arbeidsmobiliteit kan je ondersteunen en je helpen het juiste energielevel te vinden, om ervoor te zorgen dat je verantwoord weer gas kan geven.