Deskundig en proactief

Wij focussen ons op de zakelijke markt van werkgevers en verzekeraars. De mens staat binnen onze trajecten centraal waarbij wij handelen in het gezamenlijk belang van onze cliënten en opdrachtgevers. Onze dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid en een proactieve begeleiding.

Cynthia Beens

Ik heb jarenlange ervaring in de re-integratie en arbeidsmobiliteit met de focus op de zakelijke markt van werkgevers en verzekeraars.
Relaties omschrijven mij als professioneel, pragmatisch, iemand die mensen in beweging kan krijgen, bevlogen, transparant en kritisch. Bij ingewikkelde trajecten ervaren klanten dat zij snel en efficiënt met mij kunnen schakelen en dat ik graag de ruimte zoek te sparren met elkaar.

In april 2020 ben ik van start gegaan met Endoorr arbeidsmobiliteit. Wij bieden onze klanten ondersteuning in het behouden en vergroten van arbeidsmobiliteit. Wij geloven in kwaliteit en een persoonlijke benadering naar zowel opdrachtgever als cliënt of coachee. Afspraak is afspraak. Maatwerk dienstverlening met oog voor de mens én voor het proces. Samen met onze opdrachtgever en cliënt stellen wij haalbare doelen vast, openen we deuren naar de toekomst. De klant mag van ons een deskundig en eerlijk advies verwachten. No-nonsense met positieve dynamiek.   

eigenaar & trajectbegeleider

c.beens@endoorr.nl
06-222 09 019

Janine Spaan

Als trajectbegeleider bij Endoorr neem ik mijn ervaring als recruiter en trafficmanager van stagiairs mee waardoor ik in staat ben om de persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden te vertalen naar een passende functie. Ik haal er energie uit om mensen te motiveren en in hun kracht te zetten.

Ik ben in staat procesmatig te werken waarbij ik oog blijf houden voor de mens. Hierdoor heeft u als werkgever aan mij een sparringpartner die u mee neemt in het proces, het overleg zoekt waar nodig en die gaat voor het maximale resultaat.

Ik vind het belangrijk dat uw medewerker de ondersteuning krijgt en verdient, die hij of zij nodig heeft om tot een succesvol re-integratieresultaat te komen. Ik haal er energie uit om mijn netwerk in te zetten, mensen met elkaar te verbinden en heb vertrouwen en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

trajectbegeleider

j.spaan@endoorr.nl
06-514 49 640

Cecile Knapen 

Als vitaliteitscoach ben ik gefascineerd door de connectie tussen lichaam en geest en de invloed hiervan op iemands denken, voelen en handelen. Met een open blik begeleid ik de cliënt bij het onderzoeken van de signalen die het lichaam geeft en de eventuele emoties en gedachten die daarbij horen. We kijken naar de balans tussen inspanning en ontspanning, wat energie kost en wat energie geeft en naar de mate waarin de cliënt gericht is op zichzelf of de omgeving. Mijn kennis en ervaring vanuit de haptonomie zet ik in om op een speelse manier met de cliënt aan de slag te gaan, waarbij ik naast een gesprek ook lichaams- en ervaringsgerichte oefeningen gebruik. Deze praktische aanpak zorgt ervoor dat de cliënt zelf de regie pakt en de inzichten gemakkelijk kan vertalen naar het dagelijks leven.

vitaliteitscoach & trainer

c.knapen@endoorr.nl
06-524 79 844

Jacolien Eenkhoorn

Ik ben als arbeidsbemiddelaar werkzaam bij Endoorr. Ik ben een mensen-mens die vanuit mijn opleiding HBO Voeding en Diëtetiek, veel kennis heeft opgedaan in de toegepaste psychologie. Hierdoor krijg ik snel inzicht in het gedrag van mensen en wat hen motiveert. Zo vind ik snel aansluiting bij mensen en kan ik ze kan motiveren en ondersteunen.

Daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de commerciële sector. Door deze ervaring ben ik gewend om met doelstellingen te werken. Het geeft mij energie om deze te halen. Dat doe ik door proactief te handelen, situaties op de juiste manier in te schatten en hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

Mensen uit mijn omgeving beschrijven mij als concreet, empathisch en zorgvuldig. Ik vind het erg belangrijk om te luisteren naar de cliënt en transparant te zijn om zo het optimale resultaat te bereiken.

arbeidsbemiddelaar

j.eenkhoorn@endoorr.nl
06-821 26 404

Wat zeggen anderen?

Cynthia heb ik leren kennen toen ik een jaar ziek was in mijn functie van medisch maatschappelijk werker in een groot ziekenhuis.  De kennismaking met Cynthia was erg prettig, laagdrempelig, geen poespas en to the point. Ze zag mij worstelen, verdriet hebben, weerstand vertonen en vechten. Geduldig heeft ze mij gedurende het hele traject uitgelegd welke vervolgstappen er werden genomen en mij geadviseerd. Meelevend, oprecht en onwijs blij voor me toen ik haar kon laten weten dat haar voorspelling in aanvang van het traject een feit was geworden. Cynthia ontzettend bedankt voor jouw intensieve, betrokken, down to earth, deskundige en persoonlijke inzet.

De directe samenwerking met Cynthia in re-integratie – outplacement en coachingstrajecten ervaren wij als  zeer prettig. Het is snel en efficiënt schakelen, met name wanneer er sprake is van bijzondere problematiek. Cynthia geeft ons als werkgever de mogelijkheid om samen te sparren. Waarna zij in contact met de medewerker gaat kijken hoe het traject voor beide partijen (werkgever en werknemer) op een goede manier het beste kon worden vorm gegeven zonder de wettelijke richtlijnen en verplichtingen uit het oog te verliezen.